top of page
 • LinkedIn
Logo_edited.png
Bookshelf Broadcast
 • EN MEGET STOR ERFARING MED FOTO, VIDEO OG LYD
  Jeg har i mere end 20 år arbejdet med foto, video- og lydproduktioner i forskellige størrelser. Alt fra små korte interviews, til større produktioner med optagelser spredt over flere dage og musikalbumindspilninger, som har strukket sig over mange måneder. Min spidskompetence er dog stadig mit overblik og min evne til at have flere bolde i luften. Jeg påtager mig aldrig opgaver jeg ikke kan overkomme. Men det betyder jo ikke at jeg ikke er klar på en udfordring!
   

 • PROFESSIONELT RESULTAT OG INGEN HALVHJERTEDE LØSNINGER
  Jeg er stor tilhænger af at gøre tingene ordentligt - ellers helt lade være. Jeg opdaterer løbende mit udstyr til at kunne i mødekomme langt de flestes behov. Men ligesom de fleste andre kan jeg også sagtens finde på at leje helt specifikt udstyr til det enkelte projekt, for at sikre mig at forløbet bliver så produktivt og gnidningsfrit som muligt.
   

 • EN MENNESKEKENDER
  Alle mennesker er forskellige. Derfor er alle kunder også forskellige. Og det er for mig enormt vigtigt at mine kunder bliver mødt, dér hvor de er og på bølgelængde. Man skal kunne genkende sig selv i det produkt man får leveret. For ellers kan det simpelthen være ligemeget. 
   

 • EN KOMPETENT SPARRINGSPARTNER
  Alt efter hvad vi aftaler, så får I med mig en person, som bidrager konstruktivt til jeres vision og idé. Og med min ekspertise vil jeg kunne byde ind med løsninger som ikke blot løser jeres problemer - men også løfter det generelle bundniveu i jeres endelige målsætning.

NÅR I HYRER MIG FÅR I:

Video har i efterhånden rigtig lang tid, været den mest foretrukne kommunikationsform. 80% af forbrugerne kan huske en video de har set, indenfor de sidste 30 dage.

Og med en smartphone i næsten hver lomme, er jeres video lige rundt om hjørnet, for ikke bare jeres nuværende kunder, men også de potentielle. Med den rette markedsføring er en god video, det absolut stærkeste værktøj til at få vist jeres virksomhed frem, som den fortjener. 
I et samfund som desværre bevæger sig alt for hurtigt, har folk meget sjældent tid til at læse lange tekster i gennem. Og det er meget lettere at holde på folks opmærksomhed med en god og informativ video end hvilket som helst billede eller tekst. 

SIGHT - SOUND - STORY

KONTAKT

*Nikola Majkic Photography indsamler disse oplysninger for at kunne indgå en aftale med dig om fotografering og/eller videoproduktion. Dine oplysninger anvendes kun til dette formål og slettes, når Nikola Majkic Photography ikke længere har et sagligt formål til opbevaring eller er lovmæssigt forpligtet hertil. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker indsigt i dine persondata. Skriv en mail til info@nikolamajkic.com. Læs mere i vores persondatapolitik HER.

bottom of page