Mikkel 004.jpg
Toke og Emma - JULI 2018 31-2.jpg

ÆRLIGHED
FRA START TIL SLUT

At fotografere portrætter er noget helt særligt. At fange en historie og et menneske i "bare" et billede, er den ultimative udfordring. Men også den ultimative belønning.  Vi er så forskellige som mennesker og alle har deres helt egen måde at se sig selv på. 

Alle kan jo i princippet sætte en person foran sig og tage et billede af dem. Men at fange historien, det helt særlige udtryk og mest af alt ærligheden er det som ofte adskiller en fotograf fra en anden. Jeg elsker at arbejde med mennesker. Og selv om det jo er noget, som rigtig mange andre også elsker, sætter jeg enormt stor pris på at få lov til at forevige øjeblikke og fortælle historier som levevej.

 

Jeg elsker forskellighed, autencitet og skæve personligheder som ikke nødvendigvis passer ind i standardkasserne. Vi skal hylde det personlige udtryk, mangfoldigheden og alt det som adskille det enkelte individ, fra mængden. Det vil jeg gerne være med til at vise frem og forevige.

 

Mirza og Eco 003.jpg
Isabella_Bjørndal_-_OKT_2018_034.jpg

HVAD KAN 
JEG BRUGES TIL?

Folk får taget portrætter til mange forskellige formål. Det kan være præsentation til virksomhedens hjemmeside, headshots som skuespiller, pressefotos til musikere eller bare fordi man for engangs skyld, rigtig gerne vil have gode billeder af sig selv og dermed få boostet selvtilliden. 
Andre gange bliver de taget fordi jeg har en serie/et projekt, som jeg gerne vil have lavet. Og så inviterer jeg folk til at være med.

HVAD KOSER DET?

Det er rigtig svært at sætte en fast pris på en portrætsession, da de kan være noget så forskellige i mængden af arbejde der skal lægges i dem. Bare lyset kan være alt fra helt naturligt til et kæmpe setup, med assistenter osv. 

Og selvfølgelig skal man også kunne få en særlig pris, hvis man f.eks. er en virksomhed som skal have taget portrætter af alle 100 ansatte, men på samme baggrund og samme lys.

Så smid mig en mail på info@nikolamajkic.com og fortæl lidt om hvad du/I har i tankerne. Så giver jeg gerne et helt uforpligtende tilbud.