Niko - NOV 2019 005.jpg

OM MIG

Mit navn er Nikola Majkic, men de fleste kalder mig bare Niko. Jeg er født i Kroatien i midt 80'erne, opvokset i Sverige og har boet i Danmark de sidste mange år. 

Som lille tegnede jeg meget. Også i skolen. Faktisk så meget at jeg måske nogle gange glemte at høre efter, med mindre det var noget virkelig spændende! Så da min interesse for at tegne blev skiftet ud med et kamera for mere end 15 år siden, foregik det også på mine egne præmisser. Hvilket også betyder at jeg er selvlært. Det giver mig i mine øjne, en sult til konstant at udvikle mig selv. Jeg bliver med andre ord, aldrig "færdiguddannet". Men i dag lever jeg af at fotografere og lave video til både private og virksomheder.

Jeg har så længe jeg kan huske det nørdet film og hele den cinematiske verden inspirerer mig enormt i mit arbejde. Yes, jeg er typen som kan snakke film i timevis. Og jeg kan helt sikkert også fortælle dig en masse sjove historier om alle mulige film.


Kombineret med min naturlige evne til at være god til mennesker og børn, har jeg på alle måder fundet min rette hylde. 
 

 

Jeg glæder mig til at møde jer! 
Nikola Majkic

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 KONTAKT 

*Nikola Majkic Photography indsamler disse oplysninger for at kunne indgå en aftale med dig om fotografering. Dine oplysninger anvendes kun til dette formål og slettes, når Nikola Majkic Photography ikke længere har et sagligt formål til opbevaring eller er lovmæssigt forpligtet hertil. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker indsigt i dine persondata. Skriv en mail til info@nikolamajkic.com. Læs mere i vores persondatapolitik HER.

 

INFO & KONTAKT:
Nikola Majkic - Photography & Video 
v. Luminous
CVR. 29099391

Hvidsværmervej 147 1.sal
2610 Rødovre


Mandag - Fredag kl. 09:00 - 18:00
Tlf. 26 20 92 97 
Mail. info@nikolamajkic.com

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 by Nikola Majkic - Sjælland - Tlf. 26 20 92 97