top of page
Logo_edited.png

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

KORT & GODT

Mit navn er Nikola Majkic, men de fleste kalder mig bare Niko. Jeg er født i Kroatien i midt 80'erne, opvokset i Sverige og har boet i Danmark de sidste mange år.

Som lille tegnede jeg meget. Også i skolen. Faktisk så meget at jeg måske nogle gange glemte at høre efter, med mindre det var noget virkelig spændende! Så da min interesse for at tegne blev skiftet ud med et kamera for mere end 18 år siden, foregik det også på mine egne præmisser. Hvilket også betyder at jeg er selvlært. Og i dag lever jeg af fotografering og videoproduktion både private og virksomheder. 

 

Når jeg ikke fotograferer og driver virksomhed, er jeg kærester med Majka (nej hun har heldigvis ikke samme efternavn som mig hehe), hunde-far, storebror, søn, barnebarn, middelmådig basketspiller på et old-boys hold, bedste venner med Mirza og fodboldfan (men det er jeg slet ikke godt nok til at spille - heller ikke som old boys). Og så er jeg meget entusiastisk amatør-kok!


 

Jeg glæder mig til at møde jer! 
Nikola Majkic

KONTAKT

*Nikola Majkic Photography indsamler disse oplysninger for at kunne indgå en aftale med dig om fotografering og/eller videoproduktion. Dine oplysninger anvendes kun til dette formål og slettes, når Nikola Majkic Photography ikke længere har et sagligt formål til opbevaring eller er lovmæssigt forpligtet hertil. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker indsigt i dine persondata. Skriv en mail til info@nikolamajkic.com. Læs mere i vores persondatapolitik HER.

bottom of page