OM MIG

Mit navn er Nikola Majkic. Eller for de fleste bare Niko. Jeg er født i Kroatien i midt 80'erne, opvokset i Sverige og har boet i Danmark de sidste mange år.

Jeg er selvlært bryllups og portrætfotograf og har fotograferet professionelt siden 2012 og jeg elsker det! Faktisk så meget at jeg i 2018 valgte at sige mit job, igennem 9 år op og gå på fuldtid. Jeg har fundet min helt rette hylde, hvor jeg kan kombinere mine fotografiske evner med min personlighed.

Til dagligt er jeg kæreste med min smukke Lea og buddies med hendes skønne datter. Hvilket betyder at jeg både kan holde te-selskaber, lave perleplader, fletninger og en god kødsauce - alt imens Gurli Gris kører i baggrunden! Og så er jeg også "hunde-far" til Luna på 2 år, som hverken laver tricks eller kommer når man kalder... med mindre man har mad. 

 

Jeg glæder mig til at høre fra jer!


 


  Nikola Majkic

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

 KONTAKT 

*Nikola Majkic Photography indsamler disse oplysninger for at kunne indgå en aftale med dig om fotografering. Dine oplysninger anvendes kun til dette formål og slettes, når Nikola Majkic Photography ikke længere har et sagligt formål til opbevaring eller er lovmæssigt forpligtet hertil. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker indsigt i dine persondata. Skriv en mail til info@nikolamajkic.com. Læs mere i vores persondatapolitik HER.

 

INFO & KONTAKT:
Nikola Majkic - Photography & Video 
v. Luminous
CVR. 29099391

Hvidsværmervej 147 1.sal
2610 Rødovre


Mandag - Fredag kl. 09:00 - 18:00
Tlf. 26 20 92 97 
Mail. info@nikolamajkic.com

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 by Nikola Majkic - Sjælland - Tlf. 26 20 92 97