Johannes.jpg
Malte.jpg
Aksel.jpg
Ella (Indianer).jpg
Bajramovic Hansen - OKT 2020 022.jpg
Mirza og Eco 003.jpg

MINI SESSIONS
I INSTITUTIONEN

Inden jeg blev professionel fotograf på fuldtid, arbejde jeg med børn i mere end 10 år. Det har selvfølgelig gjort at jeg lynhurtigt kan skabe en tryg og afslappet stemning for alle. 

Men jeg har også igennem årene besluttet mig for at jeg ikke har lyst til at lave såkaldte "klassiske" institutionsbilleder, som vi har kendt det i mange år. Så jeg har udviklet et koncept, hvor jeg blander min tilgang til afslappet og naturlig familiefotografering sammen med institutionernes rammer. 

Det gør at vi landet et sted, som jeg syntes er fantastisk, fordi vi får det bedste fra begge verdener.

Vigerslev Parken - 20.10.18 - Guldager K

HVORDAN
FUNGERER DET SÅ?

  • Først skal der tages gruppebilleder af alle stuerne. Dette sker på en aftalt hverdag, hvor jeg kommer forbi institutionen, hurtigt og effektivt og uden at forstyrre den pædagogiske hverdag for meget. Hvis vejret er til det, kan vi sagtens tage billederne udenfor.
     

  • Selve portrætterne griber jeg lidt anderledes an. I stedet for bare enkelte portrætter af hvert barn på fast baggrund, er mit koncept for hele familien. Ja, det betyder at søskende og forældre gerne må være med på billederne! Disse mini sessions foregår i jeres egen institution i weekenden, hvor en person har fået lov til at låne en nøgle. Det er for det meste et medlem af forældrebestyrelsen. Hvis vejret er til det er vi selvfølgelig udenfor. På en hel lørdag eller søndag, fra kl.10-17, er der plads til 30-35 minisessions. Hvis der er flere tilmeldinger end det, tager vi bare en dag mere i brug, uden problemer.
     

  • Den sidste del af processen er selvfølgelig leveringen af jeres billeder. Hver familie får lavet deres eget personlige online galleri, hvor man kan bestille print og downloade digitale filer efter behov og lyst.

PRISER & VILKÅR

- DISSE PRISER ER GÆLDENDE FOR INSTITUTIONER PÅ HELE SJÆLLAND

Igen her har jeg valgt at holde det helt simpelt. Der er i bund og grund én pakke:
 

  • En mini session koster 399 kr. og er inkluderet 3 digitale filer, som selvfølgelig er redigeret i høj opløsning. Dem udvælger I selv i jeres galleri. Vi når selvfølgelig noget mere end 3 billeder i vores mini session. Så der er rig mulighed for at tilkøbe flere digitale filer og selvfølgelig også fysiske print, direkte fra jeres galleri. Galleriet kan desuden deles med f.eks. bedsteforældre, som også selv kan bestille print.

  • Hvis man har bestilt en mini session, vil stuens gruppebillede (digital fil) være uden beregning. Og ellers så koster et gruppebillede 150 kr. som digital fil for dem som ikke har booket mini-sessions. Dette er også prisen pr. ekstra digital fil i jeres galleri.

  • Priserne på print starter på 30 kr. + fragt for et 10x15 cm. og går op til 350 kr. + fragt for et 60x90 cm. plakatprint.

For at et arrangement med minisessions skal kunne gennemføres, kræver det som minimum 15 tilmeldinger. De 399 kr. betales ved tilmelding og er ikke refunderbare ved afbud. Dog kan en tid evt. flyttes til en anden dato. 

Tilmelding foregår ved at der hænges en plakat op i institutionen, hvor så man vælger en tid. Når man har valgt tiden, sender man mig en mail med navn og valgt tid og får tilsendt en bekræftelse og betalingsinfo. Sammen med sin bekræftelse, får man også tilsendt et dokument med lidt tips til påklædning og info omkring sin session.

"Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Nikola, som har været forbi og tage gruppebilleder og portrætter i min institution. Nikola er erfaren med børn og med sin varme og smil får han hurtigt børnenes tillid, så billederne bliver super gode med massere af smil lige fra hjertet."

- Signe

"Meget fine billeder af børnene. Og masser af tålmodighed, virkeligt dejligt!" 

- Camilla

Nikola har taget det bedste portrætfoto af min søn til dato. Sønnike er ellers ikke meget for at få taget billede, men vi har fået smil for alle pengene. Billederne står knivskarpt og prisen er god! "

- Morten

Carla.jpg

KONTAKT

SEND MIG ENDELIG EN MAIL HVIS I HAR SPØRGSMÅL