MÖLLE 030.jpg
 

ER DU KLAR TIL AT TAGE

SKRIDTET VIDERE?

Sarah 010.jpg

"HVORDAN FÅR

JEG KUNDER?"

Vil du gerne begynde at tage penge for din fotografering?

Men du ved ikke lige hvor du skal starte eller hvordan du skal finde kunder?

Jeg hjælper dig med at få gang i din forretning, på den måde du drømmer om. Jeg viser dig hvad du skal gøre, men også hvad du IKKE skal gøre!

Smartphone

INGEN ACTION PÅ
INSTAGRAM?

Dine billeder er rigtig fine, men der er ingen action på din Instagram. Og uanset hvad du gør, så kommer der ikke nye følgere til!

Vi går i krig og lægger en plan om hvordan du skal få din profil til at vokse. Og dermed også få nye kunder!

Heavy Lifting

HÅRDE KUNDER
LANGE DAGE?

Du har egentlig ok med forespørgsler. Men de er skide besværlige og du er ofte mere træt end inspireret, før du overhovedet er gået i gang med din session.

Jeg hjælper dig med at få de rigtige kunder, som giver dig energi og anerkendelse for dit arbejde!

Working with Laptop

DU KNOKLER,
MEN INTET SKER!

Tomgang, tomgang og tomgang. Du bliver ved og ved, men du har stadig de samme slags jobs du er kørt lidt død i. Og du ved ikke hvordan du skal komme videre til dine drømmekunder!

Det gør jeg!

"Hvad enten vi snakker om anamorfiske linser, objektiv filtre, colorgrade, planlægning og tilgang til shoots, kundepleje og jeg kunne blive ved, har Niko vist sig som en værdifuld mentor og sparringspartner. Jeg er formået at gå fra absolut amatør til nu professionel videograf på under et år - og har pga Nikos hjælp kunne skippe over så mange begynder fejltrin og tydeligt kunne se mine produktioners kvalitet stige gang til gang. Uanset hvor små spørgsmål eller store bekymringer jeg har haft har Niko kunne give mig hurtig og præcis svar. Jeg tilegner meget af min succes hans støtte og guide!"

- Jakob Harris
www.jakobharris.com

Mikkel 004.jpg

KAN DU SIGE JA TIL
NOGET AF DET HER?

"Jeg laver tilbud på Facebook og Instagram, men ingen køber?"
 

"Jeg laver konkurrencer, som en masse melder sig til, men jeg får ingen nye kunder?"
 

"Jeg køber nyt udstyr, men mine billeder bliver ikke bedre!"
 

"Jeg lægger en masse billeder op på min Instagram, men jeg får ikke rigtig noget interkation!"
 

"Mine kunder vil altid have mere for mindre penge!"
 

"Jeg er SÅ træt og brænder snart ud, hvis der ikke begynder at komme gang i min forretning!"
 

"Jeg tilbyder ALLE slags fotos! Portrætter, erhverv, familie, gravid, baby, dyr, bryllupper osv. men jeg får stadig ingen kunder!"
 

"Jeg satte mine priser ned, men det hjælper ikke!"

HVORFOR ER JEG KVALIFICERET
TIL AT HJÆLPE DIG?

 • Da jeg startede med bryllupsfotografering i 2012, omsatte jeg for 2-3.000 kr. pr. bryllupskunde. Da jeg gik på fuldtid i 2018 var det omkring 7-8.000 kr. pr. kunde. Nu i 2021, ligger det tal på gennemsnitligt 25.000 kr. 
   

 • Jeg er gået fra at have kunder, som bookede mig fordi jeg var billig og på tilbud, til at have kunder som booker mig, for hvad jeg kan. Og som gerne vil betale for hvad kvalitet koster.
   

 • I januar 2018 (mit første år på fuldtid), omsatte jeg for 0 kr., da januar tit bliver anset som en tør måned. I januar 2020 omsatte jeg for 90.208 kr. Min rekord er 158.000 kr. på én måned og min største faktura til én kunde, for én opgave, har lydt på 80.000 kr. Uden snyd og med tilfredse kunder!

MEN HVORFOR SKAL DU VÆLGE MIG?

Fordi at jeg har været der, hvor du er. Jeg har prøvet det meste og lidt til. Og så er jeg enormt god til at forklare tingene, så at alle kan forstå det. Jeg møder dig, der hvor du er og presser dig ikke ud i noget, som ikke er dig eller som du ikke vil bryde dig om.

Jeg vil give dig mulighed for at lære af mine hårdt erfarede fejl og vise dig, hvordan du selv kommer let og elegant uden om. Der findes ingen magisk knap så bare får dig i mål fra den ene dag til den anden. Men der findes måder at opbygge en sund, motiverende og succesfuld ramme, som skal få dig i mål, på bedste tænkelige måde!

 
 

MELD DIN IND I MIT FACEBOOK COMMUNITY 

- UANSET OM DU ER AMATØR ELLER PROFESSIONEL -

DER ER GRATIS RÅD & TIPS, FEEDBACK, LIVESTREAMS OG GENERELT BARE RIGTIG GOD STEMNING MED PLADS TIL ALLE

Facebook Gruppe Banner.png
 

KOMMENDE KURSER I 2021/22

Line og Nicklas - JULI 2019 496B_IG.jpg

BRYLLUPSFOTOGRAF
MASTERCLASS

David 005.jpg

BRANDING
1:1

Hand Holding a Camera

BEDRE FOTOGRAF
FOR BEGYNDERE

Hands Typing

HJEMMESIDE

BOOST

Photography Accessories

FÅ FLERE
KUNDER

SKRIV DIG OP OG FÅ BESKED OM KOMMENDE KURSER

HELT GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Da mine kurser har et begrænset antal pladser, anbefaler jeg at man skriver sig på ventelisten. Det er ganske gratis og uforpligtende. Og betyder bare at man får besked, så snart der er mulighed for at melde sig på et eller flere kurser!

HVAD BETYDER DET?

At være succesfuld fotograf på fuldtid er så meget mere, end bare at være god til at bruge et kamera. Jeg vil faktisk sige at det ikke engang er halvdelen af det. Ligesom andre erhverv, som man kan være soloselvstændig indenfor, kræver det også at man er god til at drive virksomhed. Der er bl.a. regnskab, marketing, branding og promovering. Og med mig som mentor, kan du få hjælp hele vejen rundt. Vi sørger sammen for at alle aspekter af din biks bliver optimerede. Og sammen med en masse værktøjer jeg kan give dig, kan det kun gå frem ad!

 

At være fotograf er sjovt og enormt givende. Man er i konstant udvikling og der findes altid noget nyt at lære! Jeg har været fotograf på fuldtid i de sidste 3 år, men har fotograferet i mere end 15 år. På den tid har jeg lært så meget! Ikke bare om fotografering, men også om redigering, virksomhedsdrift, branding, markedsføring, kundepleje osv! Ja, alt det som gør at jeg kan drive en ordentlig forrentning. Men vigtigt af alt, har jeg også lært af mine fejl og måske endnu vigtigere, en masse om hvad man ikke skal gøre. Og alt den viden, vil jeg rigtig gerne dele! Uanset om du lige er begyndt eller du allerede har en virksomhed og har brug for et skub i den rigtige retning, er jeg her for dig!

 

Og derfor tilbyder jeg nu 1:1 mentorforløb! Også via Skype, Zoom osv. Det er nu du skal investere i dig selv og din fotografering.

Zooming Camera

AFHÆNGIGT AF LÆNGDEN PÅ DIN SESSION KAN VI SNAKKE OM:

 • Hvordan du bliver en bedre fotograf.

 • Hvordan du finder de helt rigtige kunder til dig?

 • Website og/eller portfolio feedback.

 • Tips til en fantastisk kundeoplevelse.

 • Tips til at starte og drive en virksomhed.

 • Posering af brudepar.

 • Sociale medier og marketingtips.

 • Rådgivning om branding og din identitet.

 • Gennemgang af software.

 • Prissætning og præsentation af priser.

 • Backup af fotos.

 • Efterbehandling - udvælgelse/redigering/levering.

 • Skabeloner og arbejdsgang.

 • Skab balance i din virksomhed!

  JA! DET ER SÅDAN SET OP TIL DIG!

Niko 2.jpg

DIN INVESTERING
FOR PRIVATE SESSIONS

HVOR MEGET VIL DU INVESTERE I DIN FOTOGRAFERING?

Her er det dig der bestemmer hvad vi skal snakke om! Du har min fulde opmærksomhed i tidsrummet og jeg deler gerne min fulde erfaring med dig! DER ER ABSOLUT INGEN KRAV OM EVNER ELLER NIVEAU. Vi kan snakke om business branding eller hvordan du får dine billeder fra dit kamera og ind på din computer! Med andre ord:

- DU BLIVER MØDT, HVOR DU ER LIGE NU!
___________________

KORTERE SESSIONS:

- 30 min. / 750 kr.

- 1 time / 1.000 kr.

 

LÆNGERE FORLØB:

- Klippekort med 5 x 1 time - 4.000 kr.

- Klippekort med 10 x 1 time - 7.500 kr.

Hvis I er flere, som vil tage mentorforløbet sammen, kan det arrangeres med en fordelagtig pris.

Er du alene og vælger et af de længere forløb, starter vi med at danne os et overblik og derefter lægge en plan, så du kan få mest muligt ud af forløbet.