MÖLLE 016.jpg

- "HVIS DIN HJEMMESIDE IKKE SPILLER 100%, VIL ALT ANDET DU GØR, IKKE VÆRE OPTIMALT

HJEMMESIDE
BOOST

2,5 TIMERS

1:1 SESSIONS

DIN INVESTERING 1.995 KR. EX. MOMS

Din hjemmeside  er altafgørende i din rejse som selvstændig erhvervsdrivende. Det er dit online visitkort, din identitet og dit vigtigste værktøj i ét. Men hvordan bygger man den op til at være så optimal som muligt. Det handler ikke om at betale sig til at ligge øverst på Google.  Det handler nemlig langt mere om at indeholdet er det rigtige for dig og for dine potentielle kunder. Det handler også om ordvalg, farvekombinationer og mest af alt overskuelighed.

FORLØBET

Researching and Writing

FORBEREDELSE

Når du har skrevet dig op til dette forløb, starter vi med at du sender mig en mail omkring hvad du selv føler at din hjemmeside mangler. Eller hvad der skal optimeres. 

Som en del af min forberedelse til vores forløb gennemgår jeg din hjemmeside og dine kommentarer - og følger selvfølgelig op med mine egne iagttagelser også. 

Home Desk Laptop

FØRSTE SESSION

Vores første session varer ca. halvanden time. Her gennemgår vi alt som jeg har gjort klar til dig og hvordan du skal gribe det an.

Jeg giver dig en masse gode tips og forklarer på hvordan og hvorfor du skal opdatere og optimere de gældende punkter. 
Derfra går du i krig med at arbejde, ud fra den plan vi har lagt sammen.

Smartphone

ANDEN SESSION

Den anden session er en opfølgning på den sidste session. Den varer ca. en time og en gennemgang omkring, hvordan det er gået. Vi kigger også sammen på om noget skal justeres lidt mere og hvordan vi gør det.

Derfra sørger vi får at du kommer godt af sted og at du tydeligt kan se de rammen som din hjemmeside, i fremtiden, skal være indenfor.

Sandra%20-%20FEB%202019%20004_edited.jpg

EMNER

 1. HJEMMESIDELAYOUT OG VISUELT UDTRYK

  1. FARVEVALG, LAYOUT OG OVERSKUELIGHED

  2. PERSONLIGHED
    

 2. BRYD REGLERNE

  1. DU SÆTTER DINE EGNE RAMMER
    

 3. HVORDAN FÅR DU KONTINUITET OG GENKENDELIGHED?

  1. FORSKELLIGE STILARTER - HVAD ER DU GOD TIL? 
    

 4. HVORDAN APPELLERER DU TIL DINE DRØMMEKUNDER?  ​

  1. HVILKET KUNDESEGMENT VIL DU RAMME?

  2. HVORDAN RAMMER DU DEM?
    

 5. PRISSÆTNING 

  1. SIGNALVÆRDI AF FORSKELLIGE PRISKLASSER

  2. FORDELE OG ULEMPER VED DE FORSKELLIGE PRISKLASSER

  3. TILFØJ VÆRDI TIL DIT BRAND

LAD OS FÅ OPTIMERET 
DIN HJEMMESIDE

SMID MIG EN MAIL HER OG KØRER VI!

HVORFOR ER JEG KVALIFICERET
TIL AT HJÆLPE DIG?

Efter det her forløb har vi sikret os at din hjemmeside er fuldt ud optimeret, til at sætte dig i så god en position som muligt, til at få flere kunder i biksen. Jeg har igennem de sidste 12 år opbygget og designet utallige hjemmesider for alle slags kunder. Det har givet mig et rigtig godt indblik i, hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Og i og med at jeg jo selv er selvstændig erhvervsdrivende indenfor kreative områder, ved jeg hvad der er rigtig vigtigt.

Det handler ikke om at købe annoncering og facebook reklamer. Det handler om at få indeholdet af din hjemmeside til at tale for sig selv!

DEN BEDSTE INVESTERING DU KAN

LAVE I DIN VIRKSOMHED

Et forløb med mig er uden tvivl, den bedste investering du kan lave i din egen business. Jeg har været igennem alt det, som du går og kæmper med. Jeg har kæmpet med at få de rigtige kunder. Jeg ved hvad der skal til for at køre en succesfuld kreativ virksomhed. Men vigtigst af alt ved jeg også hvad du ikke skal gøre. Det er noget af det som jeg personligt syntes, har den største værdi. Nemlig, at lære af sine fejl. Og du har nu en unik mulighed for at lære af mine, ligesom jeg selv har gjort.

MELD DIN IND I MIT FACEBOOK COMMUNITY 

- UANSET OM DU ER AMATØR ELLER PROFESSIONEL -

DER ER GRATIS RÅD & TIPS, FEEDBACK, LIVESTREAMS OG GENERELT BARE RIGTIG GOD STEMNING MED PLADS TIL ALLE

Facebook Gruppe Banner.png