Esben, Niels og Karla BW 012.jpg
Mirza og Eco 003.jpg
Mirza og Eco 003.jpg

MINDER
SKABT MED NÆRVÆR

Familiefotografering er langt fra bare billeder taget med et godt kamera af en person, som har lært at bruge det. Det handler om at indkapsle minder, på den bedste tænkelige måde. Minder som skal bringe smil, glæde og kærlighed, mange år efter de skabt.

Livet er virkelig en besynderlig størrelse. Man kan hurtig ende et sted, som man ikke havde regnet med at stå, kort forinden. Og i en tid, hvor alt bare skal gå så stærk, vil jeg rigtig gerne hjælpe jer med at stoppe lidt op og skabe en masse nærvær i en hektisk hverdag. Vi skal sammen skabe en stemning som skal danne rammerne fotograferingen.

Derfor har jeg skabt et koncept som ikke bare er almindelig fotografering. Det handler om at tage lidt tid ud af jeres kalender og fordybe jer i hindanden som familie. At få tiden til at stå lidt stille i et øjeblik og bare nyde det. Og oven i det, skal det selvfølgelig være skide sjovt og uhøjtideligt. Der skal være plads til fri leg og alt det som ikke bare er at sætte sig på en række og smile.

HVORDAN
FUNGERER DET?

Rent praktisk fungerer det på det måde, at I kontakter mig på mail og så finder vi sammen en tid, som er god for alle. Derefter sender jeg jer en guide, som I kan kigge på omkring påklædning og styling.

På selve dagen skal vi sådan set bare hygge os. I skal være meget velkommen til at tage et par tæpper med og måske lidt snacks til børnene, så vi kan komme helt ned i gear og skabe noget nærvær. Men alt det tager vi selvfølgelig en snak om, når vi har en aftale.

HVORFOR MIG?

Det behøver det skam heller ikke at være! Det vigtigste er at I føler jer trygge og kan mærke tillid. Og det kan jeg forhåbentligt hjælpe jer med.

Jeg har arbejdet med børn og unge i alle aldre i mere end 15 år. Og udover det har jeg igennem mit mangeårige virke som fotograf, blevet enormt god til mennesker. Jeg møder mennesker der hvor de er og har endnu ikke mødt nogen, som ikke har følt sig afslappede i mit selskab. Børn som voksne.

Læs evt. lidt mere om mig HER.

Niels, Esben og Karla 11.jpg

"Vi har fået taget familiefotos af Niko og det var en fantastisk oplevelse. Vi kendte til Niko's arbejde igennem et familiemedlem som havde hyret ham til deres bryllup. De billeder var rent ud sagt misundelsesværdige. Da vi læste at han også tog familiefotos skyndte vi os at booke en tid. Vi har en søn på 5 måneder og Niko var så god til at få ham til at grine ved alle de sjove lyde han kunne. Niko er dygtig, professionel og kreativ. Og personligt er han bare rar at være sammen med og han får en til at føle sig dejlig tilpas foran kameraet. Jeg glæder mig allerede til at vores søn fylder et år så vi skal besøge Niko igen. 5 stjerner herfra og en kæmpe anbefaling!"

- Mette Etherberg

"Aldrig før har jeg stiftet bekendtskab med så hjertevarm og prof en fotograf som Niko. Min første tanke om Niko som fotograf til min venindes bryllup var, at det dog godt nok ville blive en anelse mærkeligt med ham rendende rundt midt i vores klargøring frem til vielsen Men NEJ! Intet ved Nikos tilstedeværelse var på noget som helst tidspunkt mærkeligt eller akavet. Han blender helt naturligt ind i selskabet alt imens han vimser rundt og gør det han er allerbedst til... At fotografere... At fange detaljen, forevige øjeblikket. Jeg giver min aller fornemmeste anbefaling og skyerne er på ingen måde højt nok oppe på himlen til at man kan rose ham helt til skyerne. Et talent som Nikos skal man lede længe efter!" 

- Bianca Larsen

FAMILIEFOTOGRAFERING

- også hvis man ikke er vant til det

De fleste mennesker er ikke sådan helt vant til at blive fotograferet og er rigtig bange for at det bliver for stift og for opstillet. Og det kan jeg godt forstå! Den følelse er der jo ingen som har lyst til at stå med. Specielt ikke foran et kamera.

Jeg har igennem min
erfaring samlet en masse gode tricks og måder at gribe det an på. Men mest af alt er det meget vigtigt, at man ikke sammenligner familiefotografering hos mig, med den slags billeder man forestiller sig i hovedet, når man tænker de tanker. Det er nemlig to meget forskellige ting. Selv om der sagtens kan være plads til det klassiske familieportræt, lægger jeg meget større vægt på at skabe mere afslappede og sjove øjeblikke sammen med jer.  På en måde kan man sige at det måske er mere stemningsbilleder end familieportrætter i klassisk forstand. Det skal være en god oplevelse for alle.

Uanset hvordan man vil forklare det er det hverfald for mig enormt vigtigt at vi har en god kemi og at vi derfra kan bruge noget kvalitetstid sammen. Så send mig gerne en mail og så kan vi aftale at ringe sammen og tage en uforpligtende snak.

NÆRVÆR

NÅR MAN IKKE VIL NØJES

- Fotografering (værdi 1.000 kr.)
 

- 20 siders Fotoalbum 30x30 cm

(værdi 6.000 kr.)
 

- 10 stk. 20x30 print (værdi 750 kr.)

- 1 stk. 40x50 cm print

(værdi 225 kr.)

- Alle redigerede billeder leveret i online galleri
(værdi 3.500 kr.)

7.000 kr.
(værdi 11.475 kr.)

DIGITAL

DEN SIMPLE

- 1 times session i naturen, jeres hjem

eller i studiet.

- Fotografering (værdi 1.000 kr.)

- Alle redigerede billeder leveret i online galleri (værdi 3.500 kr.)

- Prisen er gældende indenfor 25 km. fra Rødovre. Ellers 3 kr. pr. kilometer.

- Weekendtilæg: 500 kr.

3.000 kr.
(værdi 4.500 kr.)

FOTOGRAFERING

FAMILIE/BØRN/KONFIRMATION

- 1 times session i naturen, jeres hjem

eller i studiet.

- Forudbetales ved booking. Det er KUN fotograferingen. Dvs. at filer eller print skal tilkøbes.

- Prisen er gældende indenfor 25 km. fra Rødovre. Ellers 3 kr. pr. kilometer.

- Weekendtilæg: 500 kr.

1.000 kr.

DIGITALE FILER

REDIGEREDE I HØJ OPLØSNING

1 fil - 500 kr.

5 filer - 2.000 kr.

10 filer - 3.000 kr.

Alle filer - 3.500 kr.

PRODUKTER

PRINT, ALBUMS & RAMMER

Jeg er stor fortaler for at man investerer i fysiske print i form af enten lækkert papir med/uden ramme eller smukke albums, når det skal være rigtig lækkert.

Alle produkter er tilgængelige HER.