top of page
  • LinkedIn
Logo_edited.png
Industri 10.02.23 003.jpg

PROFESSIONEL
ERHVERVSFOTOGRAFERING

Lad det første indtryk gøre en forskel!

Skab tillid og modtagelighed for kernen og budskabet i din virksomhed, med billeder og video der fanger opmærksomheden. Sørg for at jeres brand bliver bakket op af de helt rigtige signaler.
 

Vi lever i en tid, hvor billeder og video forbruges i et højt tempo og hvor indtryk og følelser styrer vores beslutninger, bevidst eller ubevidst. Med de rigtige billeder får man muligheden for at skille sig ud af mængden og skabe den helt rigtige interesse.

Så trænger virksomheden til nyt præsentationsmateriale eller skal I bare bruge nye portrætter af med arbejderne? Så er I landet rigtigt! Jeg tilbyder foto- og  videoløsninger og rådgivning omkring jeres branding. Med andre ord: alt hvad I skal bruge for at optimere og udvikle på jeres online profil.
 

Jeg  tilbyder fotos, videoproduktion og live streaming i København og omegn og producerer bl.a portrætter, interiør, eksteriør, produktbilleder, personalefotos og billeder til hjemmesider og sociale medier.

3 GRUNDE TIL AT VÆLGE EN PROFESSIONEL LØSNING TIL VIRKSOMHEDEN

1. ÉT BILLEDE SIGER MERE END TUSIND ORD

I har helt sikkert hørt udtrykket før. Billeder giver jer mulighed for at vise jeres kunder, hvad I har at tilbyde dem, i stedet for bare at fortælle det med ord. Kunder i dag er kræsne. De har alverdens muligheder ved deres fingerspidser og internettet har i stigende grad gjort det muligt for dem at danne sig et indtryk, lang tid før den første kontakt. Hvilket betyder, at billeder og videoer af jeres produkter og tilbud er mere værdifulde end nogensinde før. Og husk så at en video har 25 billeder i sekundet!

 

2. JERES BILLEDER/VIDEO

REPRÆSENTERER JERES BRAND

Udgifterne til en professionel løsning gør det ofte fristende for virksomhedsejere at tage billederne selv, eller finde billigere alternativer end at hyre en professionel. Men inden I beslutter jer for at tage telefonkameraet frem, så husk dette:
De signaler I sender ud til dine kunder, er kun så stærke som den standard jeres billeder og videoer sætter. Og man har kun én chance til at give et førstehåndsindtryk. Se det som en investering, frem for en ubegrundet udgift. Jo stærkere I står med den visuelle kommunikaiton, jo større er chancen for at folk vil vælge netop jeres virksomhed. En professionel fotograf er langt fra bare en person som har et dyrt kamera. Der ligger meget mere i det end bare "at trykke på knappen".

 

3. KUNDER VIL LÆRE JER AT KENDE

At købe såkaldte stockphotos på nettet, er et alternativ som nogle virksomheder benytter sig af, når de føler at et fotoshoot med en professionel fotograf bliver for dyrt. Og selvom stockphtos bestemt er nyttige til nogle formål, er de ikke den bedste måde at fremvise jeres virksomhed på. Hvorfor? Fordi de ikke er billeder af jeres virksomhed.

 

Når folk besøger jeres hjemmeside, vil de gerne lære jer at kende! Og det kan de ikke helt med stockphotos. Som faktisk også kan give et forkert indtryk af, hvad I har at tilbyde. Der er jo ingen garantier for at den næste hjemmeside kunden besøger ikke har netop det samme billede som jer på forsiden. Den bedste måde for potentielle kunder at lære jeres virksomhed at kende, er ved at vise dem faktiske billeder af jeres virksomhed, jeres medarbejdere og jeres produkter.

En professionel fotograf har netop evnerne til at at fange jer, jeres identitet og jeres brand i jeres billederne.

bottom of page