Pladeværkstedet.jpg

STYR PÅ DIN FORRETNING

A - Z

DET ER NU DIN BUSINESS
SKAL RYKKE!

Sarah 010.jpg

10 TIMERS INTENSIVT
1:1 FORLØB 

Det betyder at vi går ordentligt i dybden, med alle aspekter af din virksomhed. Branding, prissætning, markedsføring, SoMe, hjemmesidedesign og tekst, arbejdsprocesser osv.

Vi finder også ud af dit kundesegment og hvordan du nemmest og mest effektivt får, ikke bare nye, men også de helt rigtige kunder!

Smartphone

10 SESSIONS OVER
10 UGER

Med 10 personlige 1:1 sessions, fordelt over 10 uger, er dette et forløb som virkelig skal få din forretning op på næste niveau.

Men det er også et forløb som skal give dig alle værktøjerne, til efterfølgende at kunne bygge videre på det fundament, som jeg hjælper dig med at bygge i den her process.

Heavy Lifting

HJEMMEOPGAVER
MELLEM ALLE SESSIONS

Efter hver session får du hjemmeopgaver, som skal styrke det vi har været i gennem, i den forrige session. Det skal give dig et ekstra skub og holde det vi snakker om ved lige.

Men det skal også give dig en mere hands-on tilgang, i stedet for "bare" at høre på mig snakke!

Mikkel 004.jpg

KAN DU SIGE JA TIL
NOGET AF DET HER?

"Jeg laver tilbud på Facebook og Instagram, men ingen køber?"
 

"Jeg laver konkurrencer, som en masse melder sig til, men jeg får ingen nye kunder?"
 

"Jeg køber nyt udstyr, men mine billeder bliver ikke bedre!"
 

"Jeg lægger en masse billeder op på min Instagram, men jeg får ikke rigtig noget interkation!"
 

"Mine kunder vil altid have mere for mindre penge!"
 

"Jeg er SÅ træt og brænder snart ud, hvis der ikke begynder at komme gang i min forretning!"
 

"Jeg tilbyder ALLE slags fotos! Portrætter, erhverv, familie, gravid, baby, dyr, bryllupper osv. men jeg får stadig ingen kunder!"
 

"Jeg satte mine priser ned, men det hjælper ikke!"

FORLØBET

SESSION 01:

 1. HVEM ER DU?

 2. HVAD SKAL DU VÆRE FORBEREDT PÅ


SESSION 02:

 1. COST OF DOING BUSINESS

 2. HVAD ER DU VÆRD?

 

SESSION 03:

 1. BRANDING

 2. PRISSÆTNING

 3. HVORDAN APPELLERER DU TIL
  DINE DRØMMEKUNDER? 


SESSION 04:

 1. MARKEDSFØRING

 2. SOCIALE MEDIER

 

SESSION 05:

 1. HJEMMESIDELAYOUT OG VISUELT UDTRYK

SESSION 06:

 1. VIRKSOMHEDSDRIFT

 2. ARBEJDSPROCEDURER


SESSION 07:

 1. LEVERING AF BILLEDER

 2. MERE SALG


SESSION 08:

 1. HISTORIEFORTÆLLING

 2. VARIATION & DETALJER


SESSION 09:

 1. SORTERING & BACKUP

 2. REDIGERE ET BRYLLUP PÅ ÉN DAG


SESSION 10:

 1. FOKUS & POSITIVITET

 2. HVAD SKAL DU IKKE GØRE

 3. KONKLUSION & AFSLUTNING

"Hvad enten vi snakker om anamorfiske linser, objektiv filtre, colorgrade, planlægning og tilgang til shoots, kundepleje og jeg kunne blive ved, har Niko vist sig som en værdifuld mentor og sparringspartner. Jeg er formået at gå fra absolut amatør til nu professionel videograf på under et år - og har pga Nikos hjælp kunne skippe over så mange begynder fejltrin og tydeligt kunne se mine produktioners kvalitet stige gang til gang. Uanset hvor små spørgsmål eller store bekymringer jeg har haft har Niko kunne give mig hurtig og præcis svar. Jeg tilegner meget af min succes hans støtte og guide!"

- Jakob Harris
www.jakobharris.com

Stadium Concrete Seats

INVESTERING

Det er slut med at skulle vende hver krone og udskyde dine investeringer gang på gang.

Med mit A-Z forløb, skal vi have bygget en virksomhed, som ikke bare skal give dig betaling for dine opgaver. Men som også skal sørge for at du kan nyde det undervejs og få den luft du fortjener i din økonomi!

- 10 TIMERS PERSONLIGE SESSIONS
- HJEMMEOPGAVER

- OPFØLGNING PÅ HVER SESSION

- 3 AF MINE LIGHTROOM PRESETS

- OPFØLGNING PÅ HELE FORLØBET

-

 

DIN INVESTERING

5.995 kr. EX. MOMS

Jeg har fuld forståelse for at det kan være en stor mundfuld, at lægge den her slags penge i en bid, SELV OM DET ER EN INVESTERING. Så jeg tilbyder rigtig gerne at dele betalingen op i 3 omgange. Uden ekstra gebyr, HVIS DER ER BEHOV FOR DET!

Der er et begrænset antal pladser til OVENSTÅENDE pris. Når de pladser er booket op vil prisen være 6.995 kr. ex moms. Så hvis du skal have en af de resterende pladser, skal du skyde dig! Som en ekstra bonus får du, når du booker til early bird pris, 3 LIGHTROOM PRESETS, som jeg selv har lavet og bruger i min egen redigering.

YES! LAD OS GØRE DET!

Tiden er kommet til at du skal stoppe med at træde vande, for at holde dig flydende. Det er slut med at overleve fra måned til måned. Med mit forløb skal vi sørge for at du opbygger en sund, bæredygtig og lukrativ forretning, som skal holde i mange år. Men vigtigst af alt, skal vi sørge for at du gør det du elsker, ved at finde de kunder som er helt rigtige for dig. Det er slut med at sige ja til underbetalte opgaver, som bare dræber din motivation og gør hullet i din lomme større.

SMID MIG EN MAIL HER OG SÅ KØRER VI!

HVORFOR ER JEG KVALIFICERET
TIL AT HJÆLPE DIG?

 

 • Da jeg startede med bryllupsfotografering i 2012, omsatte jeg for 2-3.000 kr. pr. bryllupskunde. Da jeg gik på fuldtid i 2018 var det omkring 7-8.000 kr. pr. kunde. Nu i 2021, ligger det tal på gennemsnitligt 25.000 kr. 
   

 • Jeg er gået fra at have kunder, som bookede mig fordi jeg var billig og på tilbud, til at have kunder som booker mig, for hvad jeg kan. Og som gerne vil betale for hvad kvalitet koster.
   

 • I januar 2018 (mit første år på fuldtid), omsatte jeg for 0 kr., da januar tit bliver anset som en tør måned. I januar 2020 omsatte jeg for 90.208 kr. Min rekord er 158.000 kr. på én måned og min største faktura til én kunde, for én opgave, har lydt på 80.000 kr. Uden snyd og med tilfredse kunder!

DEN BEDSTE INVESTERING DU KAN

LAVE I DIN VIRKSOMHED

 

Et forløb med mig er uden tvivl, den bedste investering du kan lave i din egen business. Jeg har været igennem alt det, som du går og kæmper med. Jeg har kæmpet med at få de rigtige kunder. Jeg ved hvad der skal til for at køre en succesfuld kreativ virksomhed. Men vigtigst af alt ved jeg også hvad du ikke skal gøre. Det er noget af det som jeg personligt syntes, har den største værdi. Nemlig, at lære af sine fejl. Og du har nu en unik mulighed for at lære af mine, ligesom jeg selv har gjort.

MELD DIN IND I MIT FACEBOOK COMMUNITY 

- UANSET OM DU ER AMATØR ELLER PROFESSIONEL -

DER ER GRATIS RÅD & TIPS, FEEDBACK, LIVESTREAMS OG GENERELT BARE RIGTIG GOD STEMNING MED PLADS TIL ALLE

Facebook Gruppe Banner.png